Transport

L'entrega de les cistelles la realitzem nosaltres mateixos, no contractem serveis externs. Per aquest motiu és important que ens faciliteu al màxim l'entrega, ja que necessitem una certa flexibilitat. A vegades també us pot anar bé a vosaltres i no cal que estigueu a casa esperant la cistella. D'aquesta manera si ens podeu facilitar una clau del portal, o dir-nos altres llocs propers on deixar la cistella (veí o veïna, botiga, garatge, jardí, etc.). A vegades nosaltres també podem arribar tard.

Si us registreu a la nostra botiga virtual o bé modifiqueu la vostra adreça d’entrega de les cistelles, no garantim que us poguem oferir el servei. Tenim unes rutes predeterminades i només garantim servei en aquestes rutes. Qualsevol proposta la tindrem en compte i estudiarem la seva viabilitat.

Rutes actuals:

 • RUTA 1: Besalú, Serinyà, Banyoles, Terradelles, Sant Julià de Ramis, Girona, Salt, Sils i també qualsevol població que es trobi al llarg d'aquesta ruta.
 • RUTA 2: Argelaguer, Tortellà, Olot, Sant Pau de Segúries, Camprodon, Ripoll i qualsevol població que es trobi al llarg d'aquesta ruta.
 • RUTA 3: Alt Empordà.

El preu del transport és de 4€.

Transport gratuït

Si la cistella es recull en un Punt de distribució o recollida: transport gratuït. Independentment de la Ruta on es trobi el Punt de distribució o recollida.

Cooperatives i grups de consum: transport gratuït. Veure requisits per a ser cooperativa o grup de consum.

Compres superiors a 45€ per a clients/es que no pertanyen a grups de consum o cooperatives.


Cistelles

 • Cistella petita
  Cistella petita

  Alvocat x 0,4Kg., Nectarina x 0,5Kg., Pera de Sant Joan x 0,5Kg.,...

 • Cistella mitjana
  Cistella mitjana

  Alvocat x 0,5Kg., Nectarina x 0,5Kg., Pera de Sant Joan x 0,65Kg.,...

 • Cistella gran
  Cistella gran

  Alvocat x 0,75Kg., Cirera x 0,6Kg., Nectarina 0,5Kg., Pera de Sant Joan...

Destacats

Productors